kom igång efter semestern!

Visste du att du får lojalitetspoäng när du handlar?

Poäng samlar du för att få ännu fler produkter för dina pengar!


LÄS MER  >>


 

balanserad näring

I vår värld med ett överflöd av näringsfattig och kaloririk mat kan det ibland vara svårt att veta vad man skall äta för att få resultat av sin träning eller för att få energin på topp hela dagen!
Vi har valt att samarbeta med Herbalife - en fantastisk genväg till GOD näring. Läs mer om vårt lojalitetsprogram där du kan samla poäng varje gång du handlar. Dessa kan du sedan anävnda för att få MER av dina favoritprodukter :o)
 

hitta din balans

Ett balanserat näringsintag handlar inte om att räkna kalorier eller att utesluta vissa typer av livsmedel. Oavsett vilka mål du har, vill vi hjälpa dig att bli - och förbli - hälsosammare och lyckligare så du kan må så bra som du förtjänar!

Nyckeln till att ge kroppen rätt bränsle är rätt intag av näringsämnena du behöver via kosten. Det finns fler fördelar än du kan tro; en hälsosam kroppsvikt, en sund hy, en normal matsmältning och god led- & hjärnhälsa.
 

Idrottsnäring

Oavsett om du bara ger dig ut i joggingspåret ibland eller är elitidrottare, innehåller Herbalife24-serien de produkter du bhöver för att underlätta förberedelse, träning och återhämtning.

Vårt sortiment med idrottsnäring är marknadens första dygnet runt-serie med näringsprodukter. Det är ingen överraskning att fler än 190 idrottslag, idrottare och idrottsevenemang världen över använder Herbalife24-produkterna för att prestera på topp!
 

hud-, hår och kroppsvård

Folk glömmer ofta att huden är kroppens största organ och att kosten spelar stor roll för att få en hälsosam utstrålning. Därför vill vi hjälpa dig att ta hand om kroppen såväl på insidan som på utsidan!

Upptäck Herbalifes kollektion med Yttre Näring som innehåller kliniskt tetade produkter. I det här avsnittet presenterar vi hela sortimentet - allt från daglig hudvård till veckobehandlingar och kroppsbehandlingar.